Už známe vítěze! V květnu jste hráli o kuchařský kurz s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem

29. duben 2020

Celý květen jste s námi soutěžili knihu Pochoutkový rok a jeden finalista pak i o kuchařský kurz pro dvě osoby s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem. Vítězkou se stala paní Jana Dubová z Buškovic u Podbořan. Gratulujeme!

Co udělat pro to, abyste v soutěži Pochoutkové jaro vyhráli? Poslouchejte naše vysílání a po zaznění zvukové výzvy k soutěži zavolejte k nám do studia na telefonní číslo 475 212 212. Pokud se dovoláte jako třetí a správně zodpovíte vědomostní otázku z gastronomie, je kniha vaše!

Na konci května pak vylosujeme jednoho šťastlivce, který navíc získá i kuchařský kurz pro dvě osoby s názvem „Pochoutky české kuchyně s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem“.

Letos navíc opět probíhá i soutěž Pochoutkový rok, do které nám můžete posílat tradiční rodinné recepty a hrát tak s námi o nové vybavení do kuchyně v celkové hodnotě 100 tisíc Kč.

Recepty lze posílat prostřednictvím webu www.pochoutkovyrok.cz, nebo poštou na adresu: Český rozhlas, Vinohradská 12, Praha 2 – na obálku připsat heslo Pochoutkový rok.

Pokud jste neměli štěstí a knihu nevyhráli, můžete si ji pořídit na stránkách Pochoutkového roku.

Spustit audio

Související