První Humoriádě na cestách v Ústí nad Labem tleskalo ve stoje téměř 600 diváků

10. říjen 2019

V sále Domu kultury v Ústí nad Labem se v úterý 8. října sešli milovníci dobrého humoru při prvním výjezdu pořadu Humoriáda na cestách. Diváky pobavili herci legendárního divadla Semafor – Uršula Kluková, Josef Dvořák a Jiří Krampol. Pořadem provázel Patrik Rozehnal. Diváci se smáli od začátku do konce.

Už v úvodu se účinkující vyznali ke svému blízkému vztahu k Ústí nad Labem, kde někteří začínali svou kariéru. Následovalo vystoupení zpěváka Pavla Vítka, a pak už se střídaly anekdoty a historky s dalšími Pavlovými hity.

Známý princip hlasování mezi scénkami, který posluchači znají z vysílání Humoriády, byl zachován i v tomto programu. Diváci silou svého potlesku vybírali mezi historkami, které jim průběžně nabízeli jednotliví protagonisté. Potlesk měřil pomocí hlukoměru přímo na scéně Patrik Rozehnal.

Diváci tak sami rozhodli, že Uršula Kluková vyprávěla, jak vařila se svojí maminkou dršťkovou polévku, Jiří Krampol se svěřil, jak ztratil zuby a měl dabovat, a Josef Dvořák se ukázal jako mág s kartami.

V sále byla vynikající atmosféra a diváci si kromě dobré nálady odnášeli i kalendář Humoriády na rok 2020. Děkujeme Ústí nad Labem za vřelé přijetí a těšíme se na další výjezd Humoriády na cestách.

Spustit audio

Související