Pondělní Noční linka: O lidech, kteří nesou statečně svůj životní úděl

12. duben 2021

Znáte je také? Možná vám jsou právě proto vzorem? Znáte lidi, kteří si prošli těžkým životem, bojují s vážnou nemocí, ale přesto pomáhají druhým a dodávají jim optimismus a radost do života? Když už má člověk pocit, že nemůže dál, že to nezvládne, co mu pomůže? Co pomohlo vám ve chvíli, kdy jste měli pocit beznaděje?

Každý si nese své břímě a nikdy nevíme, kolik by nám ještě mohlo být v životě naloženo...Určitě i vy znáte ve svém okolí lidi,kteří neměli vůbec jednoduchou životní situaci a přesto si nikdy nestěžovali, statečně bojovali a ještě rozdávali povzbuzení jiným.

Obyčejných, skromných a přitom statečných lidí je spousta. Je před nimi třeba smeknout a i když o slova díků možná vůbec nestojí a to jak se chovají berou jako samozřejmost, mohli bychom si o nich povídat právě v dnešní Noční lince.

Je to i přání posluchačky paní Jarmily, která pracuje v sociální oblasti a je svědkem mnoha příběhů. Budeme rádi, když otevřete i vy své srdce a řeknete nám nebo napíšete, s čím jste se poprali vy, nebo právě vaši známí a přátelé.

Možná máte také někdy pocit, že je to nekončící boj a přesto jdete dál a vše s nadhledem a pevnou vůlí, odhodláním zvládáte. Na setkání s vámi prostřednictvím rozhlasových vln se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Můžete mu k tématu napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio