Páteční Noční linka: Kdy jste byli ve správnou dobu na správném místě?

11. červen 2021

Změnil se vám díky tomu život? Poznali jste nové přátele? Dostali nějakou zajímavou nabídku? Poznali svou budoucí lásku? Získali zajímavé zaměstnání ? Dostali šanci na lepší práci nebo potkali člověka, který vám změnil život k lepšímu?

Být ve správnou chvíli na správném místě - tomu se říká štěstí. Kdo to zažil, ví. Život se vám dokáže změnit k lepšímu, máte zase do všeho radost a chuť. Díky takovým situacím poznáte nové lidi,kteří vám pomohou, někam vás posunou, získáte zajímavé nabídky, zkrátka máte možnosti.

Kdy jste si v životě řekli vy, že jste byli v pravý okamžik na správném místě a nejen proto, že se vám zlepšil život, získali jste nové možnosti, ale třeba i někomu pomohli, potkali někoho šikovného a dali mu šanci na lepší život? Kdy jste si řekli, že jste byli ve správnou dobu na správném místě?

Na vaše příběhy a vyprávění se moc těší moderátor Noční linky Karel Sladký. K tématu mu můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.