Páteční Noční linka: Dějí se ve vašem životě zázraky?

6. srpen 2021

Co považujete vy osobně za zázrak? Setkali jste se někdy se situací, o které můžete říct, to byl zázrak? Možná se vám takové zázraky dějí často, zvláštní situace, pro vás nepochopitelné a nevysvětlitelné a také zázračné? 

Náš život je plný nejrůznějších situací a příběhů, někdy i hodně tajemných, těžko pochopitelných. Možná i vy byste o některých řekli, že byly zázračné. Pokud je něco zázračné, pak je to vzácné a výjimečné a mnohdy nám to otevře i oči a nebo nás to alespoň přinutí k hlubšímu zamyšlení.

Zažili jste takový moment, situaci nebo příběh, kdy jste si řekli, to není možné, to je zázrak!? Moderátor Noční linky Karel Sladký považuje za zázrak sám život a také to neobyčejné, co nám do něj přichází. Zažíváme to každý den a možná to bereme jako samozřejmost.

O své životní zázraky se můžete podělit s Karlem Sladkým ve společném vysílání všech regionálních stanic Českého rozhlasu. K tématu můžete napsat Karlovi Sladkému přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio