Oáza pohody a dobré jídlo? V Děčíně přišli na to, že to jde!

12. únor 2014

K snídani čerstvě upečený voňavý chléb s domácím máslem a marmeládou. V poledne zase zelňačka a další polévky, jako od maminky. Takové dobroty vám dnešní fastfoody nenabídnou. V Děčíně ale existuje místo, kde si pochutnáte jako doma.

Lidé tam míří na snídani kvůli dobré kávě s voňavým čerstvým pečivem i domácím chlebem. Živo tam bývá i v pozdějších hodinách během dne.

Domácí míchaná vajíčka, dýňová polévka, dobrá káva nebo farmářské produkty. To je jen namátkový výběr z nabídky děčínského bistra Koník, které se mezi lidmi stalo velmi rychle oblíbeným.

Chtěli byste také mít svoje bistro, vařit tam zdravě a těšit se z nadšených strávníků? Poslouchejte a nechte se inspirovat!

autor: Josef Suk
Spustit audio