Oáza pohody a dobré jídlo? V Děčíně přišli na to, že to jde!
K snídani čerstvě upečený voňavý chléb s domácím máslem a marmeládou. V poledne zase zelňačka a další polévky, jako od maminky. Takové dobroty vám dnešní fastfoody nenabídnou. V Děčíně ale existuje místo, kde si pochutnáte jako doma.
Lidé tam míří na snídani kvůli dobré kávě s voňavým čerstvým pečivem i domácím chlebem. Živo tam bývá i v pozdějších hodinách během dne.
Domácí míchaná vajíčka, dýňová polévka, dobrá káva nebo farmářské produkty. To je jen namátkový výběr z nabídky děčínského bistra Koník, které se mezi lidmi stalo velmi rychle oblíbeným.
Chtěli byste také mít svoje bistro, vařit tam zdravě a těšit se z nadšených strávníků? Poslouchejte a nechte se inspirovat!
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka