Dáme řeč? Pojďte si s námi udělat pohodu o Vánocích

23. prosinec 2020

Na Štědrý den jsme pro vás připravili speciální tříhodinový pořad Dáme řeč. Budeme s vámi míchat bramborový salát, obalovat řízky, ochutnávat vánoční punč, připravovat sváteční stůl, krájet vánočku, zdobit stromeček… Ale hlavně si s  vámi budeme povídat!

Zavolejte, nebo nám napište – co zrovna děláte, jak probíhají vaše přípravy na Štědrý večer? Na co se těšíte, co ještě potřebujete udělat a připravit? Ano, opravdu si spolu můžeme jen tak popovídat.

Také se dozvíte, jak budou slavit naši slavní Severočeši a v neposlední řadě, díky našemu pořadu Dáme řeč, můžete pozdravit a popřát všem těm, které na Štědrý den neuvidíte.

Letos na Štědrý den dopoledne zkrátka vyhlašujeme boj proti stresu, shonu a nervozitě! Zavolejte a dáme řeč. Od 9 do 12 hodin na Českém rozhlasu Sever.

Prožít s námi můžete jak Štědrý den, tak Boží hod, Silvestr a Nový rok

Na Štědrý den vám v 9 hodin dopoledne nabídneme speciální vydání pořadu Tady to znám. Pavel Vítek v něm přivítá Lucii Bílou.

Vánoce ve Slunečné vám pak po 13. hodině nabídnou setkání s Lucií Benešovou a Ivou Hüttnerovou.

Také štědrodenní odpoledne bude ve znamení hvězd – po 14. hodině si přijdou do dalších vánočních Pochoutek s Naďou Konvalinkovou a Patrikem Rozehnalem popovídat Jiřina Bohdalová a Jiří Strach.

Čekání na Ježíška si můžete po 17. hodině zkrátit s hodinou plnou těch nejznámějších koled – v 18 hodin uslyšíte Českou mši vánoční Jana Jakuba Ryby a po 19. hodině záznam vánočního koncertu Symfonického orchestru Českého rozhlasu z Anežského kláštera.

Na Boží hod vás čeká Retro i setkání s herci ze seriálu Slunečná

Také na Boží hod vás čeká setkání s řadou hvězd. Po 10. hodině se můžete těšit na Milana Drobného a vánoční vydání oblíbeného pořadu Retro Milana Drobného.

Po 13. hodině začne poslední setkání s herci ze seriálu Slunečná, tentokrát to budou Tereza Brodská a David Prachař. Vánoční Pochoutky po 14. hodině budou v rodinném duchu, pozvání přijaly Iva Janžurová se Sabinou Remundovou.

Silvestr na Severu

Poslední den v roce nesmí chybět zábava – a bude tomu tak i letos. Mezi 9. a 12. hodinou si nalaďte silvestrovské vydání pořadu Dáme řeč se Zdeňkem Lukeslem, Lenkou Šobovou a se spoustou těch nejznámějších scének s Vladimírem Menšíkem.

Po 13. hodině pak přijde do pořadu Xaver a host Luděk Sobota a ve 14 hodin startují Silvestrovské Pochoutky s Janem Rosákem, Pavlem Zedníčkem a Petrem Vondráčkem.

Ani poslední den v roce nebude po 16. hodině chybět Humoriáda – jejím hostem bude Tomáš Töpfer.

Ty nejlepší silvestrovské kousky Vladimíra Menšíka si budete moci připomenout od 17 hodin.

Poslední tři hodiny roku 2020 pak budou patřit tomu nejlepšímu z Humoriády na cestách.

Nový rok na Severu

Povídání s příjemnými hosty nabídne i Nový rok. V novoročních Pochoutkách po 10. hodině budou hosty někdejší hlasatelské osobnosti televizní obrazovky – Marie Retková, Hana Švejnohová, Jiří Ptáčník a Jana Smutná.

A to zdaleka není všechno – nalaďte si nás a nudit se určitě nebudete!

Spustit audio