Nedělní Noční linka: Pohádky dělají náš život krásnějším

12. září 2021

Máte rádi pohádky? Jaké byly a jsou vaše nejoblíbenější? Posloucháte rozhlasové pohádky, skřítka Hajaju a co vám četli rodiče, když jste byli malí? Čtete i vy svým dětem nebo vnoučatům? Vítězí u vás klasické pohádky nebo se vám líbí i modernější pojetí? Jaká konkrétní pohádka je vaší srdeční záležitostí? 

Celý život se odvíjí od dětství. A pokud máte krásné, hezké dětství, tak nic nebrání tomu, abyste měli krásný a hezký život. To jsou slova Jiřího Lábuse, patrona hlavního města pohádky. Tím se stal opět po roce Jičín v Královéhradeckém kraji.

Festival s názvem Jičín město pohádky je už tradicí a láká malé i velké k zajímavým zážitkům. Pohádky, písničky z pohádek mají lidé rádi napříč generacemi.

Jaké pohádky se líbily a líbí vám? Na vaše příběhy a vyprávění se těší moderátor Noční linky Karel Sladký. K tématu mu můžete napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autoři: Karel Sladký , baj
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.