Na ČRo Sever odstartovalo od října nové vysílání!

2. říjen 2011

Od pondělí 3. října připravil Český rozhlas Sever změny ve vysílání, které odráží snahu o větší programovou pestrost a zajímavost rádia. Kromě nových pořadů a moderátorů v nich bude sázet na silnější sepjetí s problémy a starostmi vašeho běžného života i celkově přívětivější poslechovou kulisu.

Největší změny se týkají vysílání v době od 9. 00 do 12.00 hod. Pod názvem Dopolední expres vám nabídneme ucelený magazín rad, zajímavostí a příběhů, včetně každodenního pořadu o společenském chování s názvem Minietiketa.

První část Písniček na přání Mirka Tartárka přesouváme do posluchačsky atraktivního času, a to hned za pořad Tandem, jenž končí ve 13.00 hod. Odpolední Písničky na přání jsou zachovány v čase od 16.00 do 17.00 hod. Oblíbenou skladbu můžete svým nejbližším také nechat zahrát v Dobrém ránu s Petrem Beranem nebo Tomášem Benešem.

Každý den v šest odpoledne si budete moci naladit hudební pořad, např. Vás oblíbený Oldies klub, country hitparádu Ládi Svobody nebo nově Oldparádu či Beatlemánii.

Samozřejmě u nás dál uslyšíte také aktuální informace ze severu Čech. Přehled toho nejdůležitějšího, co se v Ústeckém a Libereckém kraji dělo, nabídne každý všední den hlavní zpravodajská relace Události regionu, kterou si lze naladit v 17.00 hodin.

Další novinkou jsou víkendové Pochoutky s Naďou Konvalinkovou a také všednodenní Příjemnosti mezi 14.00 a 15.00. Jde o hodinu dobrých zpráv, kam nám budete moci zavolat, co se vám povedlo. Každé úterý a čtvrtek od 17.00 do 17.30 obdržíte od našich odborných hostů užitečné rady, jak řešit různé problémy v nezaměstnanosti. Lidem, kteří přišli o práci, tím chceme pomoci zaměstnání najít.

K mikrofonu Českého rozhlasu Sever usedli dva noví, ale zkušení moderátoři - Jindra Moravcová a Milan Král. Jsme přesvědčeni o tom, že Vám budou dobrými partnery.


Věříme, že se Vám bude nové vysílání líbit. Mějte se hezky.

Spustit audio