Labe aréna ve Štětí se na den otevřela veřejnosti. Lidé si vyzkoušeli veslařský trenažér i automasáže

26. leden 2020

Labe aréna Ústeckého kraje má dvě části: Račice a Štětí. Račice s umělým kanálem fungují přes léto, v zimě můžou lidé za sportem do areálu ve Štětí, kde v sobotu pořádali Den otevřených dveří.

Obě střediska dělí řeka Labe a spojuje silniční most. I když teď to neplatí, firma tam totiž staví nový, který má být hotový do 5 měsíců. Zatím se chodci přes řeku dostanou přívozem a auta jezdí objížďkou přes Roudnici.

Masérka Dana Švestková provádí Bowenovu masáž

„Samozřejmě to pociťujeme, spousta těch věcí je provázaných. Ale ten most se brzo otevře, pak ta dostupnost mezi oběma areály bude mnohem lepší – pouhé 2 kilometry. To se dá krásně ujet na kole a začne to plně fungovat tak, jak jsme si to představovali,“ říká ředitel Labe arény Michal Kurfirst.

Zimní přestávku využilo vedení Labe arény pro Den otevřených dveří v areálu vodních sportů ve Štětí. Lidé si mohli vyzkoušet různé ukázkové lekce cvičení, v posilovně pak různé trenažéry, nebo se naučit automasáž pod dohledem zkušené sportovní masérky. Nechybělo ani občerstvení v duchu zdravé výživy.

Spustit audio

Související