Komunální volby 2014 - živé předvolební debaty v našem vysílání!

10. říjen 2014

V pondělí 6. října od 18:05 se uskutečnila první předvolební debata Českého rozhlasu Sever. V našem studiu se sešli lídři první poloviny stran, kandidujících v Ústí nad Labem.

Diskutovali: Pavel Boček (Ústečané), Zdeněk Rybář (Čisté Ústí), Lubomír Barák (Politické hnutí Obroda), Josef Zikmund (ANO 2011), Martin Linhart (KDU ČSL), Marie Čápová (ČSSD) a Květoslava Čelišová (KSČM). Poslechněte si celou debatu z přiloženého audiozáznamu!

V úterý (7.10.) se představila druhá polovina kandidujících, konkrétně Martin Hausenblas (Pro Ústí), Jiří Morštadt (Severočeši), Libor Turek (ODS), Jiří Madar (Ústecké fórum občanů), Miloslava Válková (Pro sport a zdraví), Radim Bzura (TOP 09) a Aleš Kuna (Strana svobodných občanů).

Předvolební debaty s lídry stran, kandidujících v Liberci se uskutečnily 8. a 9. října.

Ve středu (8.10.) se v debatě představili Jan Korytář (Změna pro Liberec), Michal Hron (Starostové), Kamil Jan Svoboda (KDU ČSL), Roman Šotola (Liberec ještě žije), Lenka Halamová (Strana pro otevřenou společnost), David Forbelský (Strana svobodných občanů) a Ondřej Červinka (ODS). Bohužel nedorazil Aleš Hodek (Úsvit).

Poslední debaty ve čtvrtek (9.10.) se zúčastnili: Martina Rosenbergová (ČSSD), Dana Lysáková (KSČM), Petr Černý (Nový směr), Zora Machartová (TOP 09), Tibor Batthyány (ANO 2011) a Jiří Rutkovský (Pro sport a zdraví). Ze zdravotních důvodů se omluvil Michal Krákora (Strana práv občanů)

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.