Komu se nelení, tomu se zelení. A to doslova!

19. červen 2018

Přijďte za námi 27. června v 16 hodin na první Abecedu zahrady a dozvíte se, jak mít stále zelený a hustý trávník.

Abeceda zahrady je nový veřejný pořad Českého rozhlasu Plzeň pro vás, naše posluchače, který připravujeme ve spolupráci se Zahradnictvím Plzeň. Při jednotlivých setkáních s jejich odborníky zjistíte vše o zahradě od A do Z (tráva, květiny, stromy, ovoce a zelenina, zahradní stavby,…).

Průvodkyní zhruba dvouhodinovým pořadem bude moderátorka Soňa Vaicenbacherová.

Zalévání

Poprvé se společně potkáme v činoherním studiu S3 Českého rozhlasu Plzeň ve středu 27. června v 16 hodin a budeme se věnovat trávníku (vstupenky vydáváme ZDARMA hodinu před začátkem akce v hale rozhlasové budovy).

Zjistíte, jak správně připravit půdu. Jakou chybu neudělat při setí trávy nebo pokládání travního koberce. A samozřejmě vám poradíme, jak se o trávník starat, aby byl stále zelený a hustý.

„Hostem nového pořadu bude specialista na zahrady Přemysl Písař ze Zahradnictví Plzeň, kterého dobře znáte z našeho Hobby magazínu speciál. V první části vás spolu s ním zasvětíme do problematiky trávníků, ve druhé dáme prostor vašim dotazům a budete si s námi moci zasoutěžit o poukázky do zahradnictv,“ láká na předprázdninovou akci manažerka komunikace Hana Plassová.

Hrábě
autor: Hana Plassová
Spustit audio