Když chce žena melír barvy morčete, tak do toho nejdu, říká kadeřník

28. únor 2024

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly kadeřníka a hobby pekaře Jana Jirku, který ve studiu povyprávěl nejen o tom, jak si na hlavu přidělat příčesek.

Ten se ve studiu svěřil, že pekařství a příprava dortíků jsou jeho kink odjakživa. Začalo to už ve školkovém věku, kdy místo chození do školky pekli s babičkou like there is no tomorrow.

Pak ho ale puberta od mazanců a štrůdlů dovedla na kadeřnický učňák a ke kouření cigaretek. Až později Jenda obě své vášně harmonicky propojil a přes den je kadeřník a pak felí u trouby a má dokonce svoji vlastní kuchařku.

Zuzanu samozřejmě zajímalo, jestli Jenda někdy už někoho střihl do ucha a ten opáčil, že je pravděpodobnější, že střihač střihne sám sebe. Došlo i na vtipné historky o tom, že jedna klientka začala při stříhání ofiny rodit a pak už se mohlo jít pomalu domů, v Jendově případu k plechu buchet.

Nebyly by to Buchty, kdyby se neotřely o úplně jiná témata: probralo se vyklepávání koberců, ministrování v kostele a česká láska k perníku.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že kadeřník není jen robot s nůžkami.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.