Josef Alois Náhlovský: Hraju pořád. Na divadle, za Amforu i s kapelou Kozí bobky

Josef Alois Náhlovský natáčí novou desku v nahrávacím studiu Českého rozhlasu Macac. Na desce budou skladby jak z vlastní tvorby jeho kapely Kozí bobky, tak i hity velikánů jako ZZ Top nebo Status Quo.

„Název naší kapely Kozí bobky se změní na Vymazlenou trojku, pokud hrajeme v dívčím internátě,“ vtipkuje Pepa Náhlovský.

Nejradši vzpomíná na divadelní roli Čochtana v Divotvorném hrnci v divadle v Ústí nad Labem. Hru hráli 4 sezóny. Zahrál si i ve filmu Jak se krotí krokodýli. „Snad se natočí film podle mé pohádky Jak čertíci málem do nebe přišli,“ doufá Pepa Náhlovský.

Už brzy vyjde knížka Vykutálené pohádky Pepy Náhlovského. Potkáme se v ní s postavičkami jako je třeba Omydlík, což je takový rarášek, který vás v noci lechtá. Pokud máte v domě Omydlíka, tak se pořád škrábete, i když se umyjete. Dalšími pohádkovými hrdinkami jsou víly Žabžulenka a Verunka, nebo permoník Myšulátko, který chrání horníky v dolech.

Z rozhovoru Evy Bucharové se znalcem módy a barev Josefem Náhlovským také uslyšíte, že stále hraje fotbal na pravém křídle za Amforu, jestli plánuje svatbu, jak se potkal s mimozemšťanem a že jako velkovévoda Krušnohorský plánuje vlastní stát.

Spustit audio