Jaro přeje bylinkám a jedlým plevelům. Můžete je skvěle využít v kuchyni
10. červen 2025
S odbornicé na zdravé stravování Veronikou Hájkovou si tentokrát povídáme například o použití bylin v kuchyni.
Jak využít nejrůznější jedlé plevele v kuchyni? Jak je upravit, abychom našemu zdraví co nejvíc pomohly? Co všechno teď roste? A na co si dávat při sběru bylinek pozor? Nejen to se dozvíte z přiloženého audiozáznamu.
Mohlo by vás zajímat
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.