Jaro přeje bylinkám a jedlým plevelům. Můžete je skvěle využít v kuchyni
10. červen 2025
S odbornicé na zdravé stravování Veronikou Hájkovou si tentokrát povídáme například o použití bylin v kuchyni.
Jak využít nejrůznější jedlé plevele v kuchyni? Jak je upravit, abychom našemu zdraví co nejvíc pomohly? Co všechno teď roste? A na co si dávat při sběru bylinek pozor? Nejen to se dozvíte z přiloženého audiozáznamu.
Mohlo by vás zajímat
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor


Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.