Hledáte tábor pro děti? Přihlaste je na Mediální tábor v Českém rozhlasu Sever!

26. květen 2016

Natáčet profesionální kamerou, nahrávat rozhovory v rozhlasovém studiu i v terénu na mikrofon a také správně dýchat a mluvit – to a mnohem více se naučí děti na letním Médiatáboře mezi 10. a 15. červencem 2016 v prostorách Českého rozhlasu Sever.

Na příměstském táboře pro mladé novináře přivítáme děti od 11 do 16 let v prostorách zahrady i budovy Českého rozhlasu Sever, který je generálním partnerem celé akce.

Jak se dělá novinařina v praxi, to si vyzkouší pod vedením zkušených a známých osobností: moderátora Milana Krále, Martina Kočárka z TV NOVA, Petry Tachecí z ČT1, moderátora a zpěváka Vládi Hrona, youtubera Kovyho, Dalibora Slepčíka a dalších.

Výuku povede Lucie Folbergerová, která je středoškolskou učitelkou mediální komunikace.

Martin Dušek ve vysílacím studiu Českého rozhlasu Sever

„Nebudou chybět táborové hry, výlety ani klasický táborák,“ zve organizátor mediálního tábora redaktor Martin Dušek a pokračuje: „Sám jsem si už jako dítě mohl vyzkoušet práci s mikrofonem, proto vím, jak je praxe důležitá. Rád bych to dopřál i ostatním dětem, které se o práci v médiích zajímají.“

Pro děti je samozřejmě zajištěno jídlo i pitný režim, bude jim k dispozici zahrada i studia v budově Českého rozhlasu Sever. Více na webových stránkách Mediatáboru nebo na facebooku Mediatábor.

Spustit audio