Hlasujte o NEJ fotku Ještědu a vyhrajte power banku

18. červenec 2018

Nocleh pro dva na Ještědu. To je hlavní cena letní fotosoutěže s Českým rozhlasem Liberec. Vyhrát ale může i ten, kdo neposlal fotku liberecké tisícovky, ale zato se zúčastní hlasování. Nabízíme power banku, hry od Albi, mobilní reproduktor a další.

Jestli jste nestihli do 15. července poslat soutěžní fotku Ještědu, a zúčastnit se tak velké letní fotosoutěže Českého rozhlasu Liberec o nocleh pro dvě osoby v horském hotelu na Ještědu, nezoufejte. Ani tak nemusíte přijít zkrátka. Ve hře je velký balíček plný zajímavých a hodnotných cen.

V balíčku cen najdete i power banku (uprostřed), termohrnek nebo mobilní reproduktor

V něm je třeba power banka, mobilní reproduktor, hry od Albi, termohrnek, deštník, sada propisek a další dárky od Českého rozhlasu.

Pravidla velké letní soutěže s Českým rozhlasem Liberec

Lanovka na Ještěd

Pravidla soutěže s názvem „Červencová soutěž o nocleh pro dva na Ještědu od Českého rozhlasu Liberec“. Čtěte.

Co pro to musíte udělat?

Vyberte podle vás nejhezčí či nejneobvyklejší fotku libereckého fenoménu, vyplňte soutěžní formulář, tedy vaše jméno, příjmení a mailovou adresu a hlas odešlete. Nezapomeňte potvrdit hlasování v mailu, který obratem přijde do vaší schránky! Pak stačí jen počkat do 29. července, kdy ukončíme hlasování. Z hlasujících pak sytém vybere jednu osobu, která balíček plný dárků získá.

Kdy prozradíme, kdo vyhrává?

Jméno vítěze soutěže o nocleh pro dva na Ještědu, tedy autora fotky, která získá nejvíce hlasů, ale i jméno hlasujícího, který bude vybrán systémem a získá balíček překvapení, prozradíme ve středu 1. srpna 2018.

Pro zajištění regulérnosti hlasování bude použita, mimo jiného, i časová blokace IP adresy. Regulérnost hlasování bude průběžně kontrolována a prokazatelně podvodné hlasy nebudou započítány.

autor: reČRoL
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.