Do královéhradeckého kina Bio Central zavítá poprvé Humoriáda na cestách!

22. září 2019

Oblíbený zábavný rozhlasový pořad Humoriáda poprvé v historii vyjíždí za svými posluchači. V úterý 22. října 2019 dorazí i do kina Bio Central v Hradci Králové. 

V úterý 22. října 2019 uslyšíte od 18 hodin v Humoriádě na cestách ty nejlepší historky, vzpomínky a anekdoty v podání Uršuly Klukové, Jiřího Krampola a Ivanky Deváté. Své kolegy bude zpovídat moderátor Patrik Rozehnal.

Vstupenky na Humoriádu na cestách v úterý 22. října 2019 v kině Bio Central v Hradci králové jsou již bohužel vyprodány! Pro všechny, na které se nedostalo, máme však dobrou zprávu. V květnu a červnu příštího roku se za Vámi opět Humoriáda na cestách vydá. Těšíme se na Vás!

Diváci budou mít příležitost sami hlasováním rozhodnout, které historky od účinkujících uslyší a jakému vyprávění dají přednost.

O hudební program Humoriády na cestách se postará zpěvák Marcel Zmožek.

Oblíbený zábavný rozhlasový pořad Humoriáda poprvé v historii vyjíždí za svými posluchači. V úterý 22. října 2019 dorazí i do kina Bio Central v Hradci Králové

Ke každé vstupence v ceně 99 Kč navíc návštěvníci královéhradeckého kina Bio Central dostanou v den konání akce kalendář Humoriády na rok 2020 obsahující fotografie známých českých herců a komiků.

Více informací najdete na webu www.humoriada.cz nebo ve vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové na frekvencích 90,5 FM, 95,3 FM nebo 96,5 FM.

Humoriáda na cestách
Termín konání: 22. 10. 2019 od 18:00 hod.
Délka představení: 90-100 minut
Účinkující: Uršula Kluková, Jiří Krampol, Ivanka Devátá, Patrik Rozehnal, Marcel Zmožek

autoři: Patrik Rozehnal , baj
Spustit audio

Související