Členové Klubu Českého rozhlasu Sever si užili předvánoční setkání s ředitelem

16. prosinec 2016

Ve čtvrtek 14. prosince večer se v ústeckém studiu setkal ředitel stanice Milan Knotek se členy Klubu Českého rozhlasu Sever, aby je informoval o tom, co plánuje na příští rok, i aby shrnul to, co Sever zažil v roce 2016.

Stanice podle něj prožila velmi úspěšný rok. „Udrželi jsme si podíl na trhu a otevřením zahrady Wolfrumovy vily atraktivním kulturním akcím jsme se stali nepřehlédnutelným společenským centrem regionu“, uvedl Knotek.

Vyzdvihl rovněž videoprojekt Severočeské rozhledny, který je nyní ve své polovině, a mediální tábory organizované staničním elévem Martinem Duškem.

Třicet členů klubu rovněž informoval o programových změnách v příštím roce. Novinkou bude např. znovuzařazení pořadu Tandem Jana Rosáka, a to každou sobotu a neděli od 13.00 hod.

Mezi posluchače také zavítal moderátor Miroslav Tartárek, jehož Písničky na přání jsou už řadu let nejvyhledávanějším pořadem Českého rozhlasu Sever.

autor: mkt
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.