Česnek patří mezi známá afrodiziaka. Navíc čistí tělo a zvyšuje imunitu

31. říjen 2019

Lidé od pradávna toužili objevit zázračný lék na lásku a touhu. A některé potraviny patří prokazatelně mezi tzv. afrodiziaka – jako třeba česnek.

Možná na česnek pohlížíte jako na koření, které může za nevábný dech, ale česnek je považovaný za nevídané afrodiziakum. Pokud máte problém s jeho typickou chutí, můžete si ho pořídit například v kapslích.

Pojďme tedy už vyzkoušet tento jednoduchý lék na podporu vášně. Ideálně denně snězte 2 až 3 stroužky česneku. Pozor ale, tepelnou úpravou zničíte alicin!

česnek

Alicin je prvním důvodem, proč se česnek označuje za přírodní afrodiziakum. Zvyšuje totiž hladinu testosteronu v těle. Česnek ale samozřejmě prospívá i ženám. Má prohřívací a prokrvovací účinky, podporuje i prokrvení vnitřních orgánů.

Jestli vám syrový česnek nesedí, zkuste, nejen pro posílení touhy, ale třeba i pro vyloučení toxinů a zvýšení imunity, jíst rozdrcený česnek se lžící medu, a to každé ráno po 7 dní – na lačný žaludek. Tento zázrak vám pročistí krev, zbaví vás únavy a připraví vás na milostná dobrodružství!

Spustit audio

Související