Česká Miss World 2016 Natálie Kotková – rodačka z Ústí, která má ráda Ještěd

Sympatická a sportovní Natálie Kotková má kořeny v obou severočeských krajích. V Ústí nad Labem se narodila, pak s rodiči žila několik let v České Lípě a následně v Liberci, kam za rodinou dodnes často jezdí. Vedle Prahy, kde dnes sama bydlí, má nejradši Ještěd.

„Na Ještědu jsem jak v létě, tak i v zimě,“ říká Natálie a pokračuje: „Už jsem několikrát vyšla nahoru, je to takové očištění mysli, mám tam ráda i ten výhled.“
Kdyby české královny krásy nosily indiánská jména, Natálie Kotková by se jmenovala „Ta, co jí spadla korunka“ anebo taky „Ta, co má čtyři šerpy“. Kromě titulu a šerpy Česká Miss World totiž Natálie Kotková získala ještě titul Miss bikiny, Miss tvář a Miss posluchačů sponzorujícího rádia.

Záliba v prknech všeho druhu

Natálie je sice křehká, ale sport k ní patří – jako maličkou ji tatínek začal učit jezdit na lyžích a bruslit, sama si pak přidala snowboard a také longboard, což je takový „delší skateboard“ a v poslední době pokouší i prkno na vodě – tedy surf.

A nesmíme zapomenout na tanec jako sport – byla úspěšná i v tanečních soutěžích a moderátor letošního ročníku České miss Leoš Mareš se asi hodně divil, když mu ukázali několik let starou fotku s malou Natálkou jako účastnicí taneční soutěže, kterou také moderoval.

Jídelníček bez lepku a mléka

Červené curry s kachnou a hodně kokosového mléka – na tom si Natálie pochutná nejlíp. Má totiž život komplikovaný tím, že její tělo nesnáší laktózu a lepek, takže jídelníček je omezený – ale právě řada asijských jídel jí vyhovuje. Českou kuchyni má sice taky ráda, ale maminka musí vymýšlet varianty bez lepku a kravského mléka.

Blog, Fashion TV a taky vysoká škola

Blog, Fashion TV a taky vysoká škola – to všechno se Natálie vejde vedle sportu do života, tak držme palce, aby bakalářská práce v oboru Marketingová komunikace dopadla na výbornou.

Poslechněte si záznam celého rozhovoru moderátorky Slávky Brádlové s Natálií Kotkovou, Českou Miss World 2016 a dozvíte se třeba i to, jestli mezi finalistkami v soutěži panovala přátelská atmosféra, nebo spíš rivalita. Příjemný poslech vám přeje Český rozhlas Sever!

Spustit audio