S Daliborem Slepčíkem a Janou Ivanovou o Superstar, futsalu i piškvorkách

22. prosinec 2017

Do zpěvácké soutěže „Česko hledá superstar“ přihlásil Dalibora Slepčíka tatínek. Dalibor pak přihlásil sestru Sabinu a oba se představili v dobrém světle, Dalibor – tenkrát 15letý – skončil dokonce na 4. místě.

„Já snad lepší hlas neznám,“ chválí ho profesorka Jana Ivanová, „ale taky je potřeba pracovat na dalších věcech – hudební výchova není jen o zpívání.“ A gymnázium Jateční v Ústí nad Labem, které teď Dalibor studuje, to potvrzuje – maturita se nezadržitelně blíží, takže jeden z cílů je jasný.

Velkým přáním Dalibora je postoupit s družstvem Combix z futsalové divize výš. Velký fotbal hrál závodně jako žák šest let, teď se věnuje futsalu a hraje ho denně.

Denně si taky zpívá a touží po dobré písničce, která by mu po úspěchu vánoční písničky „Kouzlo bílejch rán“, s hudbou a textem Jany Ivanové, pomohla s rozjezdem zpěvácké kariéry.

A neškodil by ani úspěch v piškvorkách, kde se Dalibor zatím probojoval do meziškolního turnaje! Víc už se dozvíte z audiozáznamu celého rozhovoru. Pohodu u poslechu vám přeje Český rozhlas Sever!

Spustit audio