Papiňák a pomalý hrnec jsou skvělými pomocníky, každý se ale hodí na něco jiného
5. leden 2024
Vrací se do módy poctivé pomalé vaření z kvalitních surovin? Nejen o tom se bavíme s učitelem technologie přípravy pokrmů ze Soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě Romanem Sejvalem.
Je lepší papiňák nebo pomalý hrnec? Jak v nich správně vařit? Jak na vývar? A hodí se konvektomat na domácí vaření? Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.